søndag, november 27, 2005

deLillos og karaoke

Etter en særdeles sløv fredag med leggetid halv ni, var gårsdagen litt mer innholdsfylt.

Det begynte med rigging til karaoke, som tok sin tid, da ingen andre fra arrangementskomiteen dukket opp. Men i motsetning til forrige lørdag, så fikk vi utstyret til å funke denne gangen. Uten så altfor mye spraking.

Ble akkurat ferdig til crewet til deLillos kom med konsertutstyr, som vi måtte bære opp i storsalen. Crewet var hyggelige folk - hyggeligere enn folka til Kaizers, som var noen sure grinebitere. Ihvertfall i mine øyne.

Etter rigging dro jeg og Mads på vorspiel hos Siri og Lene. Veldig koselig, men Mads klarte å skli på veien ut og ramla og slo ryggen skikkelig da vi skulle gå til konserten.

deLilloskonserten var skikkelig god. Mange godbiter! Publikum var også bra :) Mads ble litt sær utover konserten. Begynte å gå til vaktene og si ifra om alle som ikke oppførte seg, og brått sto han som vakt i scenetrappa. Han fikk til og med lov til det. Koko. Han var i et sånt fiksehumør hele kvelden, egentlig. Ganske slitsomt til tider.

Etter konserten dro jeg i gang karaoke på kroa i første etasje. Folk var sangglade og hyggelige - i motsetning til forrige helg. I går sang folk faktisk ganske bra også! Jeg hadde det faktisk ganske så hyggelig :)

Etter karaoke var det nachspiel med dem som bar konsertutstyr, crewet og en fra deLillos. Sistnevnte fløy rundt med badeshorts og skjorte og var overstadig beruset.