mandag, januar 22, 2007

Siste nytt: Sjokaden fosser ut!

Skroget på Sjokadetankeren Ferver har revnet og ut strømmer mange tusen liter med Sjokade.

Leder for Norsk Smørepåleggforbund, Eilert Sigvaldsen, kan opplyse om at hjelp er på vei:
- Den russiske bakertråleren Smulaz ankommer i løpet av få timer. Den er fullastet med brød som skal brukes for å samle opp alle Sjokaden. Brødet er ferdigskivet, hvilket vil gjøre prosessen langt enklere. I tillegg venter vi den svenske papirbåten Kartong i løpet av natten. Den skal bidra med mellomleggspapir.

Uvisst hvor mye som kan reddes
Sigvaldsen uttrykker sin bekymring over redningsarbeidet.
- Selv om vi får all Sjokaden over på brødskiver og får lagret dette med mellomleggspapir i mellom, er det uvisst hvor mye av Sjokaden som vil henge igjen i mellomleggspapiret når Sjokaden skal føres over til nye oppbevaringstanker.

Fullt kaos
Det meldes om store diskusjoner blant de ansatte i Sjokadeadministrasjonen. Debatten rundt hvorvidt man skal bruke smør på brødskivene fra Smulaz, eller ikke, har rast hele dagen.
- Ved bruk av smør, vil vi minske risikoen for å få smuler i Sjokaden. Det vil imidlertid øke risikoen for spor av smør i pålegget, hvilket vil føre til, blant annet, hvite striper, opplyser administrerende direktør, Ingrid Tomtom.
- Da noen av oss er allergiske mot smør, og resten synes smuler i Sjokaden er ekkelt, står problemet foreløpig uløst.

Kristianpistian.blogspot.com gir deg løpende opplysninger om Sjokadelekkasjen.

Les mer om Sjokadelekkasjen her:
"Sjokadetanker på grunn"

Etiketter:

1 Comments:

Blogger Kjetil Østereng said...

Jeg har kuttet ut alle andre nyhetskilder i denne saken, og velger å kun forholde meg til kilden med det fengende navnet "kristianpistian.blogspot.com". Ikke like snappy som "VG", men skitt au.

Prosjekt ja, hva vil du? Er med på å sette i gang ett eller annet, en slags kreativ, elektronisk lekestue kanskje? Hvor man kan møtes og gjøre masse tull og tøys? En nettavis? Med videomuligheter?

Vi kan jo gjøre hva vi vil, så det er egentlig bare å bestemme seg.

23 januar, 2007 08:55  

Legg inn en kommentar

<< Home