torsdag, desember 08, 2005

Regler for sengebruk

1. Det er greit å sove i sin egen seng.
2. Det er greit å sove i sin egen seng, sammen med en eller flere andre, såfremt dette skjer på frivillig grunnlag hos alle involverte parter.
3. Det er greit å sove alene i en annens seng, hvis dette er godkjent av sengas faste bruker.
4. Det er greit å sove sammen med en eller flere andre i en annens seng, om det skjer frivillig fra alle parter, men bare hvis dette er godkjent av sengas faste bruker.
5. Det er greit å utføre seksuelle aktiviteter i sin egen seng.
6. Det er greit å utføre seksuelle aktiviteter i sin egen seng, sammen med en eller flere andre, såfremt dette skjer på frivillig grunnlag hos alle involverte parter.
7. Det er greit å utføre seksuelle aktiviteter alene i en annens seng, såfremt lån av senga er godkjent av sengas faste bruker og at vedkommende, under tidspunktet for godkjenning, var klar over risikoen for at seksuelle aktiviteter kunne forekomme.
8. Det er greit å utføre seksuelle aktiviteter sammen med en eller flere andre i en annens seng, om alle er med frivillig, men bare hvis sengas faste bruker har godkjent lån av seng på et tidspunkt hvor vedkommende var klar over at seksuelle aktiviteter kunne oppstå.

9. Det er derimot IKKE greit at en fremmed jævel fra Ås tar med seg ei jente jeg ikke kjenner opp på rommet mitt og puler henne i senga mi - UTEN at jeg var klar over at noen skulle bruke senga mi i det hele tatt.
10. Det er heller IKKE greit å la være å bytte sengetøy etter at den fremmede jævelen fra Ås er ferdig med å pule, samt sove med, den fremmede jenta.
11. Det er heller IKKE greit å la være å opplyse meg, i ettertid, om at de to siste punktene forekom.
12. Og det er FAEN MEG IKKE I ORDEN at de tre siste punktene har ført til at jeg har sovet i en spermmarinert seng i flere netter nå.

På forhånd, takk for at disse reglene blir fulgt.

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

*banke opp jævel fra ås*



også løpe....

09 desember, 2005 01:32  
Anonymous Anonym said...

bamsemums i senga diii ;D

14 desember, 2005 19:59  

Legg inn en kommentar

<< Home